Výroční akce APM Automotive: hlavním bonusem auto

Pozor!

Akce skončila.

V loňském roce velice úspěšná bonusová akce APM Automotive s.r.o. pod jednoduchým názvem TNT má letos pokračování. A protože v tomto roce slaví tento přední český dodavatel autodílů kulatých 20 let od svého založení, rozhodl se, že bude ke svým zákazníkům ještě štědřejší.

Kvalitní věci není nutné měnit a proto i základní jarní tříměsíční akce zaznamenala oproti loňsku jen minimální úpravy. Pod názvem TNT20 probíhá opět od začátku března do konce května a přihlásit se do hry o špičkovou elektroniku nebo speciální edici plně vybaveného pracovního vozíku mohou znovu všichni stávající i noví zákazníci. Akce je určena pro všechny typy profesionálních zákazníků – malé, střední i velké autoopravny, značkové i neznačkové servisy či prodejny autodílů a autopříslušenství.

Šanci získat hodnotný bonus mají v TNT20 opravdu všichni přihlášení účastníci stejnou a tentokrát navíc znásobenou o dvě atraktivní novinky, ukrývající se pod nadstavbovou akcí DVACÍTKA / Hraj o Hyundai. První novinkou je ´cena útěchy´ v podobě RC modelu závodního auta Mini Cooper WRC v limitované ´výroční´ edici APM, kterou získají všichni účastníci TNT20, kteří nedosáhnou na bonus, ale splní stanovenou obratovou podmínku. Zároveň se tím společně se všemi držiteli bonusů automaticky nominují do té nejatraktivnější části DVACÍTKY – červnové hry o osobní automobil Hyundai i20…!